English Français Español
PRESENTACIÓ
CENTRE DE DOCUMENTACIÓ
PROJECTES
NOTÍCIES
Trobada internacional sobre patrimoni mundial religiós viu: gestió participativa i ús sostenible a Kiev (Ucraïna) del 30 d’Octubre al 2 de Novembre de 2018

Jornada: Connecting natural & cultural heritage – Universitat de Girona, 4-5 d’octubre de 2018

Simposi ‘Ecosofia i la intuició cosmoteàndrica- Raimon Panikkar’ - Barcelona, 1 i 2 de setembre de 2018

CONTACTE
ENLLAÇOS
Twitter
LLISTAT DE NOTÍCIES | NOTÍCIA AMPLIADA
 
III Jornades Art, Natura i Espiritualitat, Farrera (Catalunya) - 19 i 20 de maig 2018
 
 
20/05/2018

Aquestes terceres Jornades Art, Natura i Espiritualitat, al Centre d’Art i Natura de Farrera (Pallars Sobirà), proposen una reflexió i una vivència compartides, mitjançant les quals obrir vies per re-connectar amb maneres d'entendre el viure, recuperar formes de ser que ens proposava la Tradició, més harmonioses i equilibrades. Volen girar la mirada vers l'ecosofia, aquell saber de la Terra i sobre la Terra que mai no hauríem d'haver extraviat. Es tracta de recordar i d’actualitzar, en clau present, els equilibris individuals i col·lectius, amb si mateix, amb els altres, amb el medi, i amb la Realitat última.

La Natura, l'Art i l'Espiritualitat, formen una triada indivisible. El triangle és la forma geomètrica de l'equilibri absolut, i és també símbol de les més elevades realitats. Raimon Panikkar, de qui enguany celebrem el centenari del seu naixement (les jornades s’afegeixen al record del seu llegat), deia que tota realitat és trinitària o cosmoteàndrica.

Esperem que aquelles persones per a les quals aquesta tríada forma part de les seves inquietuds o concepcions essencials, trobin a Farrera i en aquesta estada un espai per a compartir-les, aprendre i aprofundir-les.

Informació relacionada: 


Centre d'Art i Natura

 
     
 
   
Nota Legal